de

/

ba

/

en
INTRAL BH de

/

ba

/

en
O nama
Tradicionalna proizvodnja ručne izrade cipela u kombinaciji sa vrlo učinkovitom proizvodnjom čini firmu Intral BH fleksibilnim proizvođačem kvalitetne obuće.
Posvećenost i jedinstven način rada su nam pomogli da ova firma preraste iz firme malog, lokalnog proizvođača cipela u firmu koja proizvodi sve vrste obuće a koja se nalazi na lokaciji koja joj omogućava da služi većem rasponu klijenata i projekata.
Placeholder Picture
Ideja da se tradicija tehnika ručne izrade unese u današnju efikasnu proizvodnju.
Proizvodnja po mjeri klijenta Firma Intral BH posvećuje posebnu pažnju tradicionalnoj proizvodnji kako bi udovoljila zahtjevnim željama i potrebama naših klijenata. Rezultat takvog pristupa je jedinstven proizvod koji je stvoren s pažnjom, vještinom i predanosti.
Kratak opis firme Firma je osnovana 2008. godine, inspirisana strašću za izradom ciplela i idejom da spoji tradicionalnu tehniku ručne izrade cipela sa današnjim uspješnim proizvodnim linijama. Naš proizvodni pogon se nalazi u Tuzli, jednom od najstarijih tradicionalnih regiona za proizvodnju obuće u Europi.
Zahvaljujući našoj odabranoj listi klijenata, fleksibilnoj proizvodnji i posvećenosti svakom detalju u procesu proizvodnje, naši proizvodi su prisutni širom svijeta.
INTRAL BH d.o.o.

XVIII Hrvatske brigade, 2
75000 Tuzla
Bosna & Herzegovina
Tel : +387 35 237 096
Fax: +387 35 237 099
E-mail : inquiries@intralbh.ba

Privacy Policy
Cookie Policy