de

/

ba

/

en
INTRAL BH de

/

ba

/

en
U tvornici
Naše znanje o obući zajedno sa iskustvom u procesu proizvodnje znači da smo uvijek u potrazi za najboljim metodama i idejama, uvijek u potrazi za novim strategijama kako bi proces proizvodnje učinili što bržim i efikasnijim.
Placeholder Picture
Kapacitet i fleksibilnost u proizvodnji širokog spektra različitih vrsta obuće.
Naš tim Sa oko 300 zaposlenika i vlastitog prostora za rad koji se prostire na 6,000 m2 proizvodnog prostora vrijedno radimo da ispunimo sve važeće ekološke i energetske zahtjeve.
Naše mjesto Ova firma je izabrala Tuzlu za mjesto proizvodnje zbog njene duge tradicije stručne izrade cipela i kvalifikovane radne snage. Zahvaljujući stručnom znanju koje se razvilo iz preko 30 godina iskustva u industriji obuće, firma Intral BH je dobro opremljena da proizvede širok spektar obućarskih proizvoda – i zadovolji najviše standarde i zahtjeve kupaca.

Ponosni smo što sarađujemo sa sljedećim firmama: Mephisto, Calzaturificio Effe Tre, Tessamino, Woody, Maxima design, Vital, SPP, Fab Lab Design, Fortuna, Intral d.o.o. i mnogim drugim.

Odnosi sa svim našim klijentima su povjerljivi – osim ako nemamo Vaš pristanak da govorimo o dobrom poslu koji smo odradili za Vas.
Tehnologija proizvodnje obuće Svu našu obuću izrađuju iskusni majstori koji unose tradiciju i iskustvo u svaki pojedinačni komad koji proizvode. Kao rezultat toga, imamo kapacitet i fleksibilnost da izradimo širok spektar različitih vrsta obuće: cipele za planinarenje, lijepljene cipele, cipele koje se ne vežu, anatomski dizajnirane ortopedske cipele, radne cipele, mokasinke, cipele sa ručno prošivenim đonom. Tehnika fleksibilne proizvodnje nam omogućava da upravljamo projektima svih vrsta, od malih početničkih projekata do najvećih proizvodnih serija.

Bez obzira na to šta tražite, javite nam se. Rado ćemo Vam ponuditi besplatne konsultacije kako bismo Vam pomogli da odlučite koji je najbolji način da nastavite dalje.
INTRAL BH d.o.o.

XVIII Hrvatske brigade, 2
75000 Tuzla
Bosna & Herzegovina
Tel : +387 35 237 096
Fax: +387 35 237 099
E-mail : inquiries@intralbh.ba

Privacy Policy
Cookie Policy