de

/

ba

/

en
INTRAL BH de

/

ba

/

en
Usluge
Mi pokrivamo sve faze proizvodnje i nudimo kompletan asortiman gotovih i polugotovih proizvoda.
Placeholder Picture
Isporuka konačnog proizvoda na vrijeme po dogovorenoj cijeni.
Poslovanje Naše znanje i stručnost stvaraju i daju praktične, pristupačne i održive procese koji pomažu klijentima da maksimiziraju svoje vlastite procese i ostvare svoj puni potencijal.
Mi smo izvor Firma Intral BH ima vlastitu mrežu provjerenih proizvođača i kooperanata koji rade zajedno sa našim opsežnim proizvodnim pogonima, što znači da možemo proizvesti kompletne kolekcije ogromnih razmjera u skladu sa najvišim standardima u industriji.
Kada klijenti sarađuju sa firmom Intral BH oni više nemaju potrebu da zapošljavaju agente koji će im tražiti druge proizvođače koji bi im pomogli da proizvedu svoje modele.
Ukratko, nema potrebe za posrednikom – a time ni za dodatnim troškovima koji dolaze uz to.
Tehnički nadzor Sve tri ključne faze proizvodnje – krojenje, šivanje, montaža – imaju svoje stroge tačke kontrole kvaliteta.

Stručni nadzor se vrši na strateški definisanim tačkama u procesu proizvodnje:
Specifikacija proizvoda i ocjenjivanje
Izrada kalupa
Uzimanje uzorka
Kontrola kvalitete sirovina
Ispitivanje mjera, jačine spoja i habanja obuće
Transparentnost kontrole kvaliteta Naš tim za ispitivanje kontrole kvaliteta vodi brigu da svaka cipela ili neki drugi proizvod bude proizveden u skladu sa ranije odobrenim specifikacijama i da udovolji traženim standardima. Dok naš tim za osiguranje kvalitete ispituje Vaš proizvod u svakoj fazi proizvodnje, pozivamo Vas da obiđete tvornicu kako biste vidjeli pogon i upoznali ljude koji rade na izradi Vaše linije.
Besprijekorna logistika Dostava na adresu, priprema dokumenata za uvoz i izvoz, specifikacije za carinu, sveobuhvatan raspored, troškovi i sve ostalo u vezi sa logistikom i komunikacijom više ne predstavlja problem. Mi isporučujemo gotov proizvod na vrijeme po Vašoj dogovorenoj cijeni.
Kako se to radi Detaljan plan proizvodnje je prilagođen detaljima krajnjeg proizvoda.
Kontrola kvaliteta, nadzor i precizan odabir i rukovanje sirovinama osiguravaju minimalne gubitke i potpunu optimizaciju procesa.
Jedan par cipela se sastavlja od preko 70 različitih dijelova za čije sastavljanje je potrebno oko 2000 pojedinačnih šavova.
Svaka cipela prolazi kroz ruke od oko 150 majstora – 150 posvećenih ljudi koji rade zajedno kako bi ispunili istu, predanu svrhu.
Obrazovanje Mi, u firmi Intral BH, smo svjesni da su obrazovanje i obuka od ključne važnosti za industriju obuće. U cijelom lancu snabdijevanja obućom, od proizvodnje do prodaje, potrebno je posjedovati mnogo različitih vještina i sposobnosti. Zato i pridajemo veliku pažnju obrazovanju i razvoju jer su oni usko vezani za budućnost industrije obuće.
INTRAL BH d.o.o.

XVIII Hrvatske brigade, 2
75000 Tuzla
Bosna & Herzegovina
Tel : +387 35 237 096
Fax: +387 35 237 099
E-mail : inquiries@intralbh.ba

Privacy Policy
Cookie Policy